EV (GEBRUIKERS) TRAINING

Omdat Automotive Experience Center bij het ontstaan van een voertuig al vaak is betrokken bij trainingen tijdens de introductie, is Automotive Experience Center ook zeer geschikt om EV (gebruikers) trainingen te geven aan de eindgebruiker. De ontwikkeling van de techniek en veranderingen op de openbare weg hebben de laatste jaren niet stilgestaan. Vele bestuurders zijn niet goed op de hoogte van deze veranderingen.

Tijdens deze EV (gebruikers) trainingen wordt de nadruk gelegd op de uitleg van het voertuig, hoe er op de juiste manier mee gereden kan worden, waardoor de range, comfort en veiligheid het meest gewaarborgd worden. Omdat wij veiligheid het belangrijkst vinden, kunnen wij ook hier een uitgebreide training van maken. Denk hierbij aan een defensieve rijtraining. Niet alleen het voertuig, maar zeer zeker ook de rijstijl en veranderingen van de openbare weg zullen dan aan bod komen.

IMG_4638

Voor (lease) fleetowners is deze training zeer aantrekkelijk, omdat de EV (gebruikers) trainingen bijdragen aan een stukje schadepreventie en brandstof-/elektra besparing. Tijdens deze twee uur durende praktijktraining zullen wij het hebben over verkeersinzicht en anticiperend rijgedrag. Dit met als eerste prioriteit om meer bewustwording te creëren bij de bestuurder. Deze training wordt gedaan in de auto van de deelnemer op een openbare weg. De training kan, in overleg, door het gehele land gegeven worden, desgewenst op locatie van de deelnemer. 

Translate »