Test Drive Specialist

Automotive Experience Center is met zijn ervaring de specialist op het gebied van het begeleiden van (proef) ritten met (nieuwe) voertuigen. De ontwikkeling van de autotechniek heeft niet stilgestaan. In de laatste 10 jaren is er ontzettend veel veranderd, vooral op het gebied van rijdershulpsystemen (A.D.A.S.), en zeker ook op het gebied van elektrificatie. 

Elke huidig merk autofabrikant is op de één of andere manier bezig met het ontwikkelen van deze technieken. Wij van Automotive Experience Center hebben als instructeur aan de wieg gestaan van al deze ontwikkelingen. Zo zijn wij ruim 12 jaar geleden begonnen met het trainen van bestuurders om voordeliger met hun (plug-in) hybride/elektrisch voertuig te leren omgaan. Nadat de eerste slimme veiligheidssystemen aan boord van het voertuig kwamen, merkten wij dat hier erg veel onduidelijkheid over was. Ook hier zijn wij onze aandacht gaan leggen op hoe we de bestuurders een duidelijk uitleg kunnen geven over wat voor hulpsystemen aan boord zijn, hoe die te benaderen en wat het voor de veiligheid, economisch rijden en comfort kan bieden. Tot op de dag van vandaag zijn wij daar nog steeds mee bezig, zowel binnen Nederland als daarbuiten.

Door zelf continu uitgebreide trainingen te volgen bij de importeurs zijn wij door de jaren heen meegegroeid met de verfijning van de techniek. Verschillende diploma’s en certificaten zijn behaald om op wat voor manier dan ook voor elk merk een gepaste training te kunnen geven. Wij zijn bij uitstek de specialist om de voertuigen en hun systemen op een begrijpelijke en duidelijke manier uit te leggen. Hoe er bijvoorbeeld op de juiste manier met de techniek omgegaan kan worden en wat hierbij het voordeel is voor de klant op het gebied van economisch en comfortabel rijden. Niet alleen wat betreft het voertuig, maar ook de randzaken, denk bijvoorbeeld aan het elektrisch opladen, routeplanning, rijstijl, et cetera.

ZY-Photo-2020-05-08-00000451

Heeft u binnenkort een (introductie) event van een voertuig, voor uw medewerkers/klanten staan en bent u op zoek naar gemotiveerde, gecertificeerde én professionele instructeurs die met alle enthousiasme praktijkritten kunnen begeleiden en het personeel of de klant kunnen motiveren? Dan zijn wij voor u de specialist die dit kan realiseren. We komen graag bij u langs om een kop koffie te drinken en onze visie verder te beargumenteren. Samen komen we tot een topevent!

Translate »