De studio van AEC Nederland biedt een uitstekend verlichte en moderne film- en fotostudio, toegankelijk via een ruime roldeur voor eenvoudige toegang tot voertuigen, ideaal voor de Automotive sector. De studio beschikt over een dimbaar (LED)lichtplafond van 5 bij 5 meter, dat zorgt voor gelijkmatig daglicht, aangevuld met diverse spot- en accentverlichting. Op de eerste verdieping bevind zich een tweede, zogeheten green screen studio van 6 bij 3 bij 3 meter. Doormiddel van speciale techniek zijn hier de mogelijkheden eindeloos met bijvoorbeeld virtual studio’s

De veelzijdige studio is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder Virtual Classroom Training, Podcasts, Webinars, Live presentaties en Talkshows. Met een volledige regieset, inclusief camera’s, geluid en technisch personeel, kan Studio AEC Nederland een complete ervaring bieden. De aangeboden live streaming diensten op een gepersonaliseerd platform met chat, polls en registratiemogelijkheden worden volledig in eigen beheer verzorgd, wat resulteert in een kosteneffectieve oplossing. Bovendien is het mogelijk om de studio en/of specifieke componenten afzonderlijk te reserveren.

Onder het label “Live & Dynamic Production” biedt Studio AEC Nederland praktijkgerichte trainingen en presentaties vanaf elke dynamische of rijdende locatie met behulp van speciale 4G/5G-technologie. Deze dynamische producties kunnen uiteenlopende onderwerpen behandelen, van het presenteren van nieuwe producten of functies in voertuigen tot live verkoopgesprekken in realistische situaties. De mogelijkheden zijn grenzeloos, en deelnemers kunnen tijdens de live chat op het platform direct vragen stellen en antwoorden ontvangen.

In essentie is Studio AEC Nederland een waardevolle aanvulling op het produceren van Webinars, Virtual Classroom Trainingen en Presentaties, met een focus op hoogwaardige producties en interactieve deelname.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Scherm­afbeelding 2024-01-09 om 16.43.11

© 2024 – Automotive Experience Center – Alle rechten voorbehouden Privacybeleid – Login.